Wandelen door een oase van rust in Siwe Brécke-Wee Guttland

Even de boel de boel laten in Guttland

De streek Guttland is een ware oase voor liefhebbers van natuur en degenen die willen ontsnappen aan de dagelijkse drukte. Hier kan je ontspannen, de frisse lucht inademen en even alles loslaten.
Op elke plek en om elke hoek wachten prachtige stekjes en weidse uitzichten op je. Met honderden kilometers aan wandelpaden door ongerepte landschappen, is Guttland de ideale bestemming voor natuurliefhebbers die verlangen naar een rustgevende ervaring op het platteland.

Wandelen door weelderig groen in Siwe Brécke-Wee

De rondwandelingen in Guttland bieden de perfecte omgeving om te vertragen. Zijn ongerepte bossen en mysterieuze beekjes nodigen je uit om de regio te verkennen.

De 5 kilometer lange route Siwe Brécke-Wee  start aan de betoverende 19e-eeuwse St-Rochuskapel in Reimberg. Terwijl je je eerste stappen zet op het zachte mulchpad, word je omringd door weelderig groen en ontmoet je charmante open plekken in het bos.

De kronkelende beek steelt de natuurshow

Maar het hoogtepunt van deze reis wacht in het adembenemende dal. Volg de kronkelende beek, wandel over pittoreske houten bruggetjes en laat je meenemen door de indrukwekkende rotslandschappen. Naarmate je verder gaat, wordt het bos geleidelijk lichter en openen uitgestrekte velden zich voor je. Ze onthullen het prachtige plattelandsleven van Guttland.

Dit is echt de perfecte plek om te bosbaden, te ontspannen en nieuwe energie op te doen.