Wandelen langs de kustlijn in Les Goules, Gruissan

Stel je voor: een betoverende wandeling langs de kustlijn, waar de zilte wind speelt met je haren en de geur van de zee zich verspreidt door de lucht. Dit is wat je te wachten staat tijdens de wandeling in Les Goules, Gruissan. Elke stap die je zet brengt je dichter bij de natuur, omringd door de rustgevende geluiden van kabbelende golven, het gekrijs van zeemeeuwen zwevend boven je en de verfrissende zeebries die je gezicht aanraakt. Het is een wandelervaring die al je zintuigen prikkelt.

De tocht begint vlakbij het wijndomein de l'Évêque, waar je al snel de charmante strandjes ontdekt die bezaaid zijn met schelpen. Terwijl je verder gaat, voert de route je naar het punt van La Grève, waar je beloond wordt met een adembenemend panoramisch uitzicht.

Met de uitzichten rondom je, klim je verder de rotsen op. Elk hoekje en elke bocht onthult nieuwe verrassingen, van indrukwekkende kliffen tot glinsterende wateren die zich uitstrekken tot aan de horizon. Let wel op de wind, want die kan hierboven best hevig zijn.

Na het avontuur tussen de rotsen is het tijd om terug te keren naar de rust van de natuur. Een kronkelend pad leidt je door dennenbossen en langs schilderachtige wijngaarden tot aan de parking.

De wandelroute telt 4,5km, volg de gele bewegwijzering.
Geef in je gps wijndomein de l'Évêque in om de parking te vinden. Deze situeert zich net voor het wijndomein, aan de rechterkant.