Hey daar, ik ben Maaike en ik ben gewoon dol op wandelen!

Een paar jaar geleden bevond ik me in een stressvolle werkperiode en ik had dringend behoefte aan een manier om tot rust te komen.
Het was tijd voor verandering, en die vond ik in de eenvoud van het wandelen.

Wanneer ik mijn wandelschoenen aantrek, de deur achter me dicht valt, en ik de prachtige natuur in trek, gebeurt er iets magisch. Alle stress en zorgen lijken te verdwijnen, en ik kan alles van mij afzetten.

Het wandelen heeft me geholpen om weer goed voor mezelf te zorgen. Het gaf me de kans om te ontspannen, te genieten van de buitenlucht en te bewegen.

En voilà, dat is precies hoe @ga_eens_wandelen  is ontstaan. Ik wil anderen inspireren om hetzelfde te doen en de vreugde van wandelen te ontdekken. Bovendien deel ik graag leuke wandelplekken en tips om van elke wandeling een avontuur te maken.

Hou jij ook van wandelen? Geweldig!

Er zijn zoveel prachtige plekken om te ontdekken, en dat doe ik zelden alleen.

Thorvi, mijn oudste aussie van 2,5 jaar, liep vaak aan mijn zijde. Helaas werd er dit jaar bij hem ataxie vastgesteld, waardoor hij niet meer met me kan wandelen. Dus voegde Alfie, mijn red-merle, zich bij ons.

Wandelen met een hond is een heel andere ervaring. Samen buiten zijn is puur genieten. Het nieuwsgierige gesnuffel, het pure plezier van bewegen, rennen, draven en huppelen.

Dit is echte quality-time.