Ga mee op wandelweekend in het Nationaal Park Hoge Kempen

Ga mee op wandelweekend in het Nationaal Park Hoge Kempen - 19-21 april 2024

Dit is jouw kans om samen met mij het Nationaal Park Hoge Kempen te ontdekken. Van 19 tot 21 april 2024 neem ik je mee op een ontdekkingstocht langs de mooiste plekken.

Ons wandelweekend omvat drie dagen en twee nachten vol avontuur, inclusief alle maaltijden en begeleiding door mezelf. Verblijf in een comfortabel 3-sterrenhotel aan de rand van het Nationaal Park, waar we genieten van heerlijke ontbijtbuffetten, picknicks in de natuur en smakelijke viergangendiners.

Ons programma zit boordevol hoogtepunten. Op de eerste dag verkennen we de groene heuvels en vijvers van Thorpark en Klaverberg, gevolgd door een sfeervol viergangendiner in een authentiek hotel aan het water. Op dag twee maken we een luswandeling in Terhills met een ranger van het Nationaal Park en bezoeken we namiddag de Mechelse Heide voor adembenemende panorama's en onvergetelijke uitzichten.

Op de derde dag volgen we de Premium-route door Pietersbos in Lanaken en sluiten we af met een verfrissend drankje in Oud-Rekem, het mooiste dorpje van Vlaanderen. Het belooft een weekend vol avontuur, natuur en ontspanning te worden waarbij je volledig tot rust komt in de magie van het Nationaal Park.

Mis deze unieke kans niet om samen met gelijkgestemde wandelaars de pracht van Limburg te ontdekken. Schrijf je vandaag nog in voor een onvergetelijk wandelweekend vol verrassingen, nieuwe ontdekkingen en dat met mij als gids!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Myriam Famelaer
5 maanden geleden

Hallo, ik wilde me net inschrijven voor het wandelweekend, maar ik zag dat alle plekken ingenomen zijn? Moest het zijn dat er toch een plaats vrij komt, zou ik dan in aanmerking kunnen komen om alsnog mee te gaan? Met dank en vriendelijke groeten, Myriam

Chantal
5 maanden geleden

Mijn vriendin Sofie Vanpol heeft geboekt,ze vraagt of ik mee wil,kan ik mij op de lijst zetten grt Chantal