2 jaar 'Ga eens wandelen'

Hieperdepiepjes!
'Ga eens wandelen' mag vandaag 2 kaarsjes uitblazen.

Het is ongelooflijk om te zien wat deze voorbije 2 jaar heeft teweeggebracht. Wat begon als een soort bevlieging werd snel een inspiratiebron voor velen. En daar voel ik mij nog steeds heel vereerd door.

Ik herinner mij nog alsof het gisteren was. Ik kwam thuis van een wandeling op Thorpark. Het wandelen had mij weer zo goed gedaan en ik wilde dat gevoel delen. En in the moment richtte ik het account 'Ga eens wandelen' op.

Toegegeven, ik speelde al enkele weken met het idee om een apart account over mijn wandelavonturen te maken. Maar de juiste naam kiezen zorgde steeds voor uitstel. 'Maaike wandelt', 'Wandelavonturen met Maaike', 'Maaike op Thor', 'Thorwandelingen met Maaike'.... het speelde dagen door mijn hoofd.
En op datzelfde moment wist ik het!  'Ga eens wandelen'. 
In feite was de naam zeer voor de hand liggend: teveel stress, ga eens wandelen. Nood aan ontspanning, ga eens wandelen. Me-time nodig, ga eens wandelen. Wil je je gezonder voelen, ga eens wandelen. Op zoek naar een betere relatie met jezelf, ga eens wandelen...
Want wandelen is zo eenvoudig. Het enige wat je hoeft te doen is tijd vrijmaken, om die ene voet voor de andere te zetten. 

Ik blaas dan nu 2 kaarsjes uit en geniet van een stukje 'Ga eens wandelen'-taart. En in mijn verjaardagsspeech wil ik vooral jullie bedanken. Jullie warme reacties zorgden voor unieke hoogtepunten en toverden vaak blozende wangen en een stralende glimlach op mijn gezicht. Dus als het OK is, dan wandel ik nog even voort! Schol op nog meer 'Ga eens wandelen'-jaren.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.