5 wandeltips voor Valentijn

Wil je voor Valentijn een romantische date plannen maar ben je niet echt het type voor een gezellig diner bij kaarslicht? Dan heb ik misschien de oplossing voor jou!

Wat dacht je van een gezellige wandeling langs kabbelende beekjes, met intieme paden en uitzichten om bij weg te dromen?

Hier zijn alvast mijn 5 tips.

1. Panorama van de Warche-Robertville
Ben je wel te vinden voor ongerepte natuur? Wandel dan op de kronkelende paadjes door de bossen van Robertville naar Kasteel Reinhardstein. Op je weg wordt je getrakteerd op fantastische uitzichten, idyllische rustplekjes en wondermooie waterplassen. Bereid je wel voor op wat klimmetjes.


2. Jonckholt - Bilzen
Feeërieke paadjes nemen je mee op een geweldige ontdekkingstocht doorheen eeuwen geschiedenis. Het landelijke kasteel Groenendaal en het fort Jonckholt vergezellen je op deze charmante wandeling. De natuur is echt een pareltje. Haspengouw op zijn best!


3. Pietersheim - Lanaken

Samen wandelen op één van de meest rustgevende en stilste plekjes van het Nationaal Park Hoge Kempen? Dan moet je in Pietersheim zijn. Verschillende wandelroutes brengen je langs uitgestrekte bossen, heidevlaktes en mooie zandpaden. Neem samen ook even plaats op het verhoogd bankje om van elkaar en van de natuur te genieten.


4. Abeekvallei - Oudsbergen
Wandel je graag langs kabbelende beekjes en op houten paadjes? De Abeekvallei is een uniek gebied waar de natuur je op en top verwent. Het gebied is vaak drassig waardoor laarzen of waterdicht schoeisel geen overbodige luxe zijn. De vallei is een oase van rust, ideaal voor een gezellig uitje met z'n tweetjes.

 

5. Heuvelse Heide - Lommel

Met zijn tweetjes op date naar het paradijs... dat is toch de ultieme valentijnsdate! De Heuvelse Heide in Lommel is zo'n uniek plekje waar je heerlijk met zijn tweetjes kan struinen door de bossen, langs de heide en over het strand, langs de grote waterplas. Alvast een top plekje voor een romantische picknick, als het weer het toelaat uiteraard.

Reactie plaatsen

Reacties

Petra
2 jaar geleden

Heuvelse Heide in Lommel gaan ontdekken op 1jan. Prachtig!!!❤
Nogmaals proficiat met je 2-jarig bestaan. Doe zo verder!💪👊👍